Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » BEVÁLT hagymakrémleves recept?

BEVÁLT hagymakrémleves recept?

Figyelt kérdés
sziasztok, KIPRÓBÁLT, finom hagymakrém leves receptet szeretnék kérni mert a google-sokban nem bízok:D
2011. ápr. 30. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A mindmegette oldalról már sok finomat főztem.

A hagymakrémlevest én úgy készítem hogy megdínsztelek egy kis fokhagymát majd rárakom az összevágott hagymát plusz só, bors, lestyán /olyan mint a petrezselyem csak lágyabb finomabb/lehet kapni szárítottan, zacsiban bárhol.

Felöntöm egy kis vízzel ami ellepi, puhára főzöm jöhet rá sűrű főzőtejszín vagy zsírosabb tejföl és botmixerrel összeturmixolom. Isteni. Főleg ha vágsz hozzá egy kis póréhagymát is.

2011. ápr. 30. 22:59
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi :):)
2011. ápr. 30. 23:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

nekem ez vállt be.

2011. máj. 1. 09:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű, gyors és finom.

4 literes fazekat félig rakom felszeletelt vöröshagymával. Felöntöm vízzel, hogy ellepje.

Fél 3/4 óráig főzöm 1-2 tyúkhúsleves kockával.

Botmixerrel összeturmixolom és felöntöm 1 doboz főzőtejszínnel.Felforralom és kész.Ha nagyon sűrű vízzel hígítom. Pirított kenyérkockával,sajttal snidlinggel tálalom.

2011. máj. 1. 18:52
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi, és mit esztek hozzá?
2011. máj. 1. 19:49
 6/9 anonim ***** válasza:
A második fogásra gondoltál?
2011. máj. 1. 19:58
 7/9 A kérdező kommentje:
úgy értem, hogy pl pirítóst sajttal esztek hozzá, vagy csak simán a levest ?:)
2011. máj. 1. 23:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Egy nagy fej hagymát felaprítok, zsíron megpirítom, rá egy kevés liszt, felöntöm vízzel, (sót,) vegetát (húsleves levét vagy leveskockát) adok hozzá, felforralom, mikor forr, egy tömlőssajtot nyomok bele,ezzel jól elkeverem. Nagyon finom pirított kenyérrel!

A sóval vigyázni kell mert a leveskocka és a tömlős sajt is sós! Így általában inkább utólag sózom!

2011. máj. 4. 09:22
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. máj. 4. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!