Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A zöldborsólevesbe milyen...

A zöldborsólevesbe milyen "betétet" tesztek?

Figyelt kérdés

Tésztát vagy galuskát?

Én azt tanultam nagymamámtól, hogy galuskát (vagy csipetkét), de ma a férjem effektíve bele se kóstolt a levesbe, mert szerinte ezt nem így "kell" főzni, hanem tésztával.

Vélemények?

2011. ápr. 30. 21:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

A helyedben megmutatnám ezeket a válaszokat neki: akkor látja, hogy hány féle levesbetétet tesznek az országban a borsólevesbe.

Másodszor, kérd meg, hogy legközelebb ELÖSZÖR kóstolja meg, és ha nem izlik neki, akkor legközelebb mást teszel bele.

2011. máj. 1. 08:26
 22/23 anonim ***** válasza:
Mi csurgatott tésztát. l tojás, kis só, és annyi liszt, hogy még csurogjon a tészta. Jó simára keverem, majd a forró, kész levesbe csurgatom. Az állaga a palacsinta tészta és a nokedli között van. Ebbe is mehet petrezselyem.
2011. máj. 1. 09:25
 23/23 anonim ***** válasza:

És gondolom a borsólevest otthon aranykanállal ette?

Te főztél neki és ő van felháborodva?

Mióta laktok együtt? Szerintem csak azt próbálgatja, hogy hol van nálad a határ. Olyanról még nem hallottam, hogy valaki azért nem eszi meg az ételt mert más fajta tészta van benne. Ami finom, azt az ember megeszi, ami nem azt meg nem. Amit meg a párom főz, azt megköszönöm és megeszem!

Legközelebb csinálj neki egy nagy adag borsólevest a francos tésztájával és te meg menj el étterembe a barátnőiddel. Meg kell éreznie, hogy hol a határ. Nem a szakácsa, vagy bejárónője vagy! Ne hagyd, hogy a fejedre nőjjőn.

Sok sikert!

Amúgy nálunk főleg grízgaluskával van, de attól függ, hogy mi van itthon.

2011. máj. 4. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!