A zöldborsólevesbe milyen "betétet" tesztek?
Tésztát vagy galuskát?
Én azt tanultam nagymamámtól, hogy galuskát (vagy csipetkét), de ma a férjem effektíve bele se kóstolt a levesbe, mert szerinte ezt nem így "kell" főzni, hanem tésztával.
Vélemények?
Én legtöbbször grizgaluskát teszek bele, de sokszor eperlevéltésztát.
Ha meg a férjed ennyire válogatós, meg hisztis, akkor ajálnd fel neki, hogy fözzön ö, ha jobban tudja.
(Mellékesen, én biztos az ölébe vagy a fejére öntöttem volna a levest, ha ilyet mind nekem!)
Az enyém tojás+tej+liszt kombinációjú galuska volt. A nagyimtól tanultam.
És a legbosszantóbb az, hogy tényleg szelt egyet a frissen sült kenyérből és pofavágva beült a tv elé, hogy ő most hétvégén kenyeret "kell" ebédeljen. Legszívesebben jól belerúgtam volna a val...ba.
én is olyan galuskát szoktam, amit Te!
de azért ne vágd hozzá a tányért...szegény :((
"grízgaluskáról borsólevesbe "
Pedig gyakran főzik így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!