Hogy kell petrezselymes krumplit csinálni?
Kezdő vagyok főzés terén, és kellene egy kis segítség.
Előre is köszönöm
Én a krumplit héjában főzöm,utána vágom kockára,és végül vajon pirított petrezselyemmel összekeverem.
Direkt megkérdeztem egy helyen,ahol nagyon nagyon ízlett,ott mondták,hogy így készítik.Valóban így a legfinomabb,előtte már próbáltam máshogy sokszor.
"a krumplit héjában főzöm"
Ha a krumplit pucolva főzzük akkor használható a lé leves készítésére is.
Nem a leves volt a kérdés,hanem a petrezselymes krumpli.
Így a legfinomabb,de nekem aztán tökmindegy,ki hogy készíti.Ki kell próbálni,és eldönteni!
"a krumplit héjában főzöm"
Legalább 80%-ban pucolva főzik a krumplit van olyan is mikor a héja alatti rész nem egészséges akkor adott hogy nem főzöm a beteg részt.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Újkrumplinál szeretem a héját, sosem szoktam levágni, szerintem ezeknél a mostaniaknál is szeretném, ha rajta maradna, nekem nincs bajom vele, csak az a baj, hogy a mai krumplik amiket lehet kapni, nem megbízhatóak, mert van mikor pucolom, a fele fekete, vagy üreges a közepe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!