Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell petrezselymes...

Hogy kell petrezselymes krumplit csinálni?

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok főzés terén, és kellene egy kis segítség.

Előre is köszönöm


2011. ápr. 29. 08:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell főzni a kockára vágott krumplit összevágott petrezselymet kis olajon rövid ideig fonnyasztani és utána hozzákeverni a krumplihoz.
2011. ápr. 29. 08:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen sós vízben kell főzni a krumplit.
2011. ápr. 29. 08:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
én vajon szoktam apetrezselymet,sokkal finibb mint olajon
2011. ápr. 29. 08:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én a krumplit héjában főzöm,utána vágom kockára,és végül vajon pirított petrezselyemmel összekeverem.

Direkt megkérdeztem egy helyen,ahol nagyon nagyon ízlett,ott mondták,hogy így készítik.Valóban így a legfinomabb,előtte már próbáltam máshogy sokszor.

2011. ápr. 29. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
72%

"a krumplit héjában főzöm"


Ha a krumplit pucolva főzzük akkor használható a lé leves készítésére is.

2011. ápr. 29. 09:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem a leves volt a kérdés,hanem a petrezselymes krumpli.

Így a legfinomabb,de nekem aztán tökmindegy,ki hogy készíti.Ki kell próbálni,és eldönteni!

2011. ápr. 29. 09:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
a megmosott nagyon apróra vágott petrezselymet csak rászóróm natur a főtt krumplikockákra.. nagyon finom
2011. ápr. 29. 09:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"a krumplit héjában főzöm"


Legalább 80%-ban pucolva főzik a krumplit van olyan is mikor a héja alatti rész nem egészséges akkor adott hogy nem főzöm a beteg részt.

2011. ápr. 29. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!


Újkrumplinál szeretem a héját, sosem szoktam levágni, szerintem ezeknél a mostaniaknál is szeretném, ha rajta maradna, nekem nincs bajom vele, csak az a baj, hogy a mai krumplik amiket lehet kapni, nem megbízhatóak, mert van mikor pucolom, a fele fekete, vagy üreges a közepe.

2011. ápr. 29. 09:58
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is héjában főzöm, valami kis ételízesítővel (aprókrumplit válogatok hozzá), majd kockára vágom. A petrezselymet és nagyon kevés apróra vágott hagymát dinsztelek, arra borítom a krumplit, só, bors. Imádom.
2011. ápr. 29. 11:14
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!