Hogyan csináljak igazán finom petrezselymes krumplit?
Figyelt kérdés
Olvastam már hogy párolni kell a krumplit és nem főzni, de hogyan?2009. jún. 20. 09:35
1/5 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy felkockázom az újkrumplit, és felforrósított olajba teszem, kevergetem, és fedő alatt tartom.
3/5 anonim válasza:
Én nem főzöm meg a krumplit, hanem max. hosszában ketté vágom, egy serpenyőben olajat melegítek, rengeteg petrezselyemmel, fedő alatt megpuhítom a krumplit, (forgatni kell!) majd ha elég puha, leveszem a fedőt, és szép pirosra sütöm.
Nagyobb mennyiség esetén tepsiben is készítheted.
Nagyon-nagyon finom :)))
4/5 anonim válasza:
A petrezselymet pirítsd meg egy kis vajon, de ha igazán finomat szeretnél sertés zsíron pirítod meg!
5/5 anonim válasza:
Az újburgonyát lekaparva, kockára vágva néhány percig /4-5/ főzöm enyhén sós vízben. Egy másik lábasba teszek egy kis vajat és abban átforgatom és még párolom. Az élő petrezselymet csak tálalás előtt szóróm rá, így finomabb és benne marad a vitamin is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!