Hogyan kell főzeléket késziteni? Van erre valami általános recept vagy mindegyik más és más?
Figyelt kérdés
2009. márc. 4. 20:21
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és a tejes vagy tejfölös habarásos főzeléket nem szeretjük. Lehet csak simán liszttel is csinálni főzeléket tej, tejföl nélkül?
2009. márc. 4. 20:26
2/5 anonim válasza:
A legtöbb főzelék úgy készül, hogy felteszed kevés vízben, épphogy ellepi, só, vegeta , és jól megfőzöd, hogy szét lehessen nyomni kanállal. A végén teszel rá rántást, és egy pohár tejfölt. Összeforralod. De van ez alól biztos kivétel, de most hirtelenjében nem jut eszembe egy sem.
3/5 anonim válasza:
én pl nem mindegyik féle főzelékbe teszek tejfölt,csak rántást:pl szárazbab vagy lencse főzelékbe,általában a száraz hüvelyesekhez nem teszek tejterméket,és nekem ízlik
4/5 anonim válasza:
Tedd fel pirított vöröshagymásan a főzelékalapot,(zöldbab,baba,lencse,sárgaborsó,krumpli...stb)aztán főzd meg jól,ízesítsd vegetával borssal,babérlevéllel,sóval,káposztafélét majoránnával és rántsd be.Szerintem jók úgy is nem csak tejfölös habarással.
5/5 anonim válasza:
A Vegetát felejtsd el,mert csak sós és mindenféle adalékanyag van benne.
A főzeléket zsírral rántsd be. Nem kell hagymát pirítani hozzá. Ha véletlen híg,akkor a levével vagy vízzel készíts még habarást bele.
Tej vagy tejföl nem fontos egyikbe sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!