Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek így jó lesz muffinom?

Habibi kérdése:

Szerintetek így jó lesz muffinom?

Figyelt kérdés

so, arra gondoltam, hogy csinálok muffint, a tésztát kettéosztom és az egyikbe étcsokoládét tennék (reszelve+ darabkák) a másik részbe pedig fehér csokit. Aztán váltogatva tenném a muffinformákba a kétféle tésztát.

Így lehetne majd érezni mindkét ízt? vagyis mindkét csokit? mert próbáltam már hasonló felállásban, de ott fehér csoki helyett tejport tettem bele (hogy olyan tejes íze legyen), de nem lehetett érezni.

Vagy esetleg lenne valami más tippetek?(hallottam már a Boci-muffinról, de az nekem túl sokáig tartana elkészíteni és annyi időm most nincs, és túrót sem szeretnék tenni bele, mert azt nem mindenki szereti)

előre is köszönöm, és remélem érthető voltam.

2011. ápr. 19. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egybe fog menni de finom lesz:D
2011. ápr. 19. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egyet keverj és meglátod,hogy mi lesz a végeredmény,hogy mennyire olvad össze a massza.

A csokoládét inkább darabokban szórd a tésztába,de fehér csoki helyett én inkább mazsolát,vagy szárított gyümölcsöt tennék.

Nálunk a banános-csokidarabos muffin megy a legjobban.

Ha kell a recept csak jelezd!

2011. ápr. 19. 20:10
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor kedves második kérhetném a receptet? ha lennél olyan kedves , nagyon hálás lennék
2011. ápr. 19. 20:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Gyakran előfordul,hogy van 1-2 érettebb banán,ilyenkor megsütöm.

Hozzávalók: 1 érett banán,amit villával szétnyomjuk,250ml tej, 1 tojás, 60 g olvasztott vaj,180 g liszt, 2 teáskanál sütőpor,120 g cukor,120 g csokidarabok.

Kimérjük a hozzávalókat és összekeverjük,lassan adagoljuk hozzá a tejet,hogy ne legyen csomós.

Egyenlően elosztjuk 12 darab legyen belőle.

Előmelegített sütőben 160-180 fokon megsütjük.

2011. ápr. 20. 16:52
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!!!! :) ki is fogom próbálni :)
2011. ápr. 20. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!