Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hol rontottam el a nudlit?...

Hol rontottam el a nudlit? Legyszi adjatok valami tanacsot az ugyben, mert rettenetes lett.

Figyelt kérdés

Megneztem a szakacskonyvben, meg itt az oldalo is.

Hejaban megfoztem a krumplit, attortem, hagytam kihulni, bele egy tojas, majd jon az a resz, hogy "annyi lisztet amennyit felvesz".Hat most jarok kb fel kilo lisztnel es meg mindig olyan ragacsos a teszta, mint a franc.

Nem Mo.n elek es mar meghalok egy "normalis" kajaert, es most nagyon szomoru vaok, mert egesz nap erre fajt a fogam... :\'(

Legyszi segitsetek, mert akkor nekiallok ma megegyszer hatha sikerul!!! :)

Kosszi

2009. márc. 3. 18:35
 1/8 anonim válasza:
85%
1 kg BURGONYÁHOZ KELL 20-30 dkg LISZT,1 TOJÁS ,1 EVŐKANÁL BÚZADARA, 2 EVŐKANÁL OLAJ, SÓ. EGY KICSIT RAGACSOS MARAD, DE AZ NEM GOND, BELISZTEZETT NYÚJTÓDESZKÁN KI LEHET SZÉPEN SODORNI HOSSZÚ,UJJNYI VASTAGRA ÉS KÉSSEL FELVÁGNI. FORRÓ VÍZBE BELEDOBÁLNI ÉS MIKOR FELJÖN A VÍZ FELSZÍNÉRE PÁR PERC ALATT KÉSZ.
2009. márc. 3. 18:48
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Én soha nem teszek bele tojást, nagymamámtól tanultam núdlit csinálni és midig nagyon finom. Csak a krumpli és a liszt. Nem tudom, mennyi krumplit főztél meg, de ha mondjuk két személyre csinálod, akkor kb. 3 szép nagy szem krumplinál ne használj fel többet. Remélem, segítettem!
2009. márc. 3. 18:49
 3/8 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat.

En is ugy tudtam, mint te masodik valaszolo, csak miutan mar nagyon gaz volt, akkor belekukkantottam a konyvbe hogy ugyan aszerint is igy kell-e aztan ott irtak egy tojast is.

Hat nemtom akkor mi lehetett a gond, de most nekiallok megegyszer aztan meglatjuk mi lesz belole :)

Azert koszi

2009. márc. 3. 22:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Hat masodjara sem sikerult :(
2009. márc. 3. 23:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia! Pont ez volt a problemam vagytam egy kis hazai izre pontosabban nudlira,de nem jott ossze elsore:( Megfogadtam a valaszolok tanacsat:( http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__16..

masodjara nagyon fini nudlit keszitettem! amugy nekem is ragacsos maradt a teszta,de ettol fuggetlenul jol sikerult a nudli. sok sikert es szep napot:) Ja!megkerdezhetem hogy hol elsz?

2009. márc. 5. 11:37
 6/8 A kérdező kommentje:

Szia Utolso valaszolo,

hat az a gaz, hogy en mar alapbol rakerestem itt, mielott nekialltam, es pont a te kerdesedet olvastam :D

Szoval nem lett jo masodjara se, aztan felhivtam mamat es o mondta, hogy valszeg itt naon vizes a krumpli es azert nem sikerul (fajta).

MAjd megprobalom valamikor mas fajta krumplibol.

Amugy Walesben elek, es te? :D

2009. márc. 8. 01:27
 7/8 anonim ***** válasza:
:D Jol jon a mama a haznal! Ha en is nagy gondban vagyok akkor haza telefonalok,sajnos nem vagyok nagy szakacs,inkabb csak lelkes :) Ausztraliabol irok, pontosabban Sydneybol. Szep napot es sikeres fozocskezest:)
2009. márc. 8. 08:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Senki nem írta le, hogy a krumplit ki kell hűteni mielőtt a lisztet beletesszük.Etttől lesz nyúlós, ha ez elmarad.
2010. szept. 8. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!