Hol rontottam el a nudlit? Legyszi adjatok valami tanacsot az ugyben, mert rettenetes lett.
Megneztem a szakacskonyvben, meg itt az oldalo is.
Hejaban megfoztem a krumplit, attortem, hagytam kihulni, bele egy tojas, majd jon az a resz, hogy "annyi lisztet amennyit felvesz".Hat most jarok kb fel kilo lisztnel es meg mindig olyan ragacsos a teszta, mint a franc.
Nem Mo.n elek es mar meghalok egy "normalis" kajaert, es most nagyon szomoru vaok, mert egesz nap erre fajt a fogam... :\'(
Legyszi segitsetek, mert akkor nekiallok ma megegyszer hatha sikerul!!! :)
Kosszi
Koszi a valaszokat.
En is ugy tudtam, mint te masodik valaszolo, csak miutan mar nagyon gaz volt, akkor belekukkantottam a konyvbe hogy ugyan aszerint is igy kell-e aztan ott irtak egy tojast is.
Hat nemtom akkor mi lehetett a gond, de most nekiallok megegyszer aztan meglatjuk mi lesz belole :)
Azert koszi
Szia! Pont ez volt a problemam vagytam egy kis hazai izre pontosabban nudlira,de nem jott ossze elsore:( Megfogadtam a valaszolok tanacsat:( http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__16..
masodjara nagyon fini nudlit keszitettem! amugy nekem is ragacsos maradt a teszta,de ettol fuggetlenul jol sikerult a nudli. sok sikert es szep napot:) Ja!megkerdezhetem hogy hol elsz?
Szia Utolso valaszolo,
hat az a gaz, hogy en mar alapbol rakerestem itt, mielott nekialltam, es pont a te kerdesedet olvastam :D
Szoval nem lett jo masodjara se, aztan felhivtam mamat es o mondta, hogy valszeg itt naon vizes a krumpli es azert nem sikerul (fajta).
MAjd megprobalom valamikor mas fajta krumplibol.
Amugy Walesben elek, es te? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!