Miért nem sült meg? Mit rontottam el? Rakott kelt-et sütöttem a teteje már megsült de a közepe nem. Miért?
Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 15:21
1/10 anonim válasza:
Félidőben tartalékra vetted, és lassú lángon sütötted?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem.:-(
2011. júl. 2. 15:29
3/10 A kérdező kommentje:
Az gázon hány fok??
2011. júl. 2. 15:29
4/10 anonim válasza:
A rakott kelre gondolsz? Vagy kelt tésztára?
Mindegy amúgy, túl magas hőfokon sütötted, az a baja.
5/10 anonim válasza:
Nagyon úgy tűnik, hogy teljes felső lángon/fokozaton sütötted.
Tegyél rá alufóliát, és tartalék hőfokon tedd vissza a sütőbe. Ha tudod, alsó lángra állítva tedd be.
Közben ellenőrizd, hogy a felső rész nem ég-e meg a fólia alatt.
6/10 anonim válasza:
Tartalék láng a legkisebb fokozat, vagy a középső és a legkisebb fokozat között süsd tovább valahol.
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor hány fokra állítsam a sütőt?Mert a receptbe közepes láng volt írva én 200fokon sütöttem.
2011. júl. 2. 15:33
8/10 anonim válasza:
Most már csak minimálison, mert a megsült széle odaég.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!:-)
2011. júl. 2. 15:40
10/10 anonim válasza:
200-250 fok az magas
190-150 közepes
140-alatta alacsony
Most alacsonyon süsd, fóliázva, alsó sütés/láng állásban, hogy alulról süljön, felül pedig ne égjen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!