Mit jelent, hogy valami "pékné módra" készül?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 20:55
11/14 anonim 



válasza:





legalább 30 éve készítem ezt az ételt, előfőzött csülökkel, nyers krumplival és hagymával tepsiben fólia nélkül.legalább 40 perc kell a csülök bőrének pirulásához, addig vígan megsül a krumpli és a hagyma is.
egyszer át kell forgatni,amikor mondjuk megkenjük a csülköt egy kis füstölt szalonnával.
12/14 doboszoli 



válasza:





Nem értem, miért kell előfőzni a csülköt. Kifőnek a drága jó ízek, nedvek.
Egyszer csak megpuhul enélkül is, idő meg van rá.
Bár mostanában én is kezdek elkanászodni. A körömpörinek valót kuktában 25 percig "megzúzom", mondjuk utána a főzőlé visszakerül rá felöntőléként, így nincs (sok) ízveszteség.
13/14 anonim 



válasza:





Na úgye! Nekem is teljesen felesleges az előfőzés. Utána pedig fólia, vagy fedő nélkül krumplit, hagymát száritani a főtt hus mellett! Ez egyáltalán nem az az izvilág, ami csábit!
14/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat :)
2011. ápr. 8. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!