Tortából a bevált vagy a különleges lenne a jobb?
Unokahugom ballag, és megkért, hogy a ballagási ebédre én süssem meg a tortát. Azon töprengek, hogy ilyenkor a bevált, mindenki által dícsért saját specialítás a jobb, vagy inkább egy újabbal rukkoljak elő, ami már itt a fejemben?
A régi: ragacsos csokitorta mascarpónés tejszínnel
Az új: tejszínes máktorta vagy mangós tejszínes torta
Neki mindegy, a lényeg,hogy én süssem. :)
Csak kíváncsi lennék a többség véleményére...
Köszönöm!
A bevált recept előnye, hogy már többször megsütötted, igy szinte biztos a siker.
Az új: biztos hogy sikerülni fog?
Csináld meg mindkettőt! Aki nem szereti a mákot vagy a mangót, az sem marad így hoppon.
És csak bátran! Én anyukám szülinapjára vállaltam be egy százéves recept alapján oroszkrémtortát, külön nehézség, hogy az a kedvence és nagyon nem mindegy neki, hogy van elkészítve. Előző nap már sírtam, szétesett, szétfolyt, nagymamám biztatott, hogy ne adjam fel, és végül sikerült elkészítenem élete legjobb oroszkrémtortáját!! Szerencse, hogy nem dobtam ki a felénél, ahogy szerettem volna...
Ha bátran vágsz bele a dologba, akkor sikerülni fog egy jó torta! Csak hajrá :)
Biztos nagyon ügyes vagy, ha ilyen tortákat meg tudsz sütni. Én a Te helyedben csinálnék egy próbasütést szűk családi körben a ballagás előtt, ha van rá módod. Nekem a mangós tortára összefutott a nyál is a számban, meg az valahogy olyan idény jellegű az egzotikus gyümölcs miatt.
A végére egy kis off: a mascarponés és a mangós torta receptjét megsúgnád nekem? :)
Köszönöm a hozzászólásokat.
Arra hajlok, hogy kettő lesz, mert leszünk 16-an. Vagy emeletes tortának kell lennie, vagy kettőnek, hogy elegendő legyen. A sütésben nem vagyok kezdő, nem félek attól, hogy elrontanám... :)
Csak egy kis változatosság, meg ugye, a kihívás.
a ballagás még odébb van, addig nyugodtam próbáld ki,amire gondoltál.úgy könnyebb lesz eldöntened, hogy
melyiket válaszd, sőt addig még új receptre is bukkanhatsz.
sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!