Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért "gáz" igy levest főzni?

Miért "gáz" igy levest főzni?

Figyelt kérdés

Tegnap rántott karfiolt csináltam,méghozzá ugy,hogy amikor odatettem főni,tettem a vizbe borsót,répát,kevés fűszert.Amikor megfőt,kiszedtem a karfiol nagy részét,megforgattam,kisütöttem, a levébe (amiben volt ugye répa,borsó,pár kisebb karfioldarab) tettem tésztát,lett leves is.

Finom lett.


később beszéltem anyámmal telefonon,kérdezi mit főztem,erre amikor mondom hogy mit,elkezdett velem hülyén beszélni,hogy hogy főzhetek mosogatólét...


A stilus miatt rácsaptam a telefont,de azóta se jöttem rá,hogy miért baj hogy igy készült a zöldségleves


2011. márc. 28. 08:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igazából én 18 év alatt nagyon meguntam a húsleves-rántotthús kombinációt,valószinű ezért is nem csinálom...múlthét vasárnap pizzát sütöttünk meg túrógombócot reggelire:)
2011. márc. 28. 09:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is jól csináltad! Az lehetett a baj, hogy egyáltalán eltértél a "kötelező vasárnapi menütől".

Én pl. tegnap karaláb-levest és fasírozottat paradicsom mártással főztem, mert egyszerűen arra éheztem.

Esetleg legközelebb telefonon keresztül sorold el neki a "kötelezőt" és akkor minden rendben lesz!

2011. márc. 28. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!