Miért "gáz" igy levest főzni?
Tegnap rántott karfiolt csináltam,méghozzá ugy,hogy amikor odatettem főni,tettem a vizbe borsót,répát,kevés fűszert.Amikor megfőt,kiszedtem a karfiol nagy részét,megforgattam,kisütöttem, a levébe (amiben volt ugye répa,borsó,pár kisebb karfioldarab) tettem tésztát,lett leves is.
Finom lett.
később beszéltem anyámmal telefonon,kérdezi mit főztem,erre amikor mondom hogy mit,elkezdett velem hülyén beszélni,hogy hogy főzhetek mosogatólét...
A stilus miatt rácsaptam a telefont,de azóta se jöttem rá,hogy miért baj hogy igy készült a zöldségleves





Szerintem is jól csináltad! Az lehetett a baj, hogy egyáltalán eltértél a "kötelező vasárnapi menütől".
Én pl. tegnap karaláb-levest és fasírozottat paradicsom mártással főztem, mert egyszerűen arra éheztem.
Esetleg legközelebb telefonon keresztül sorold el neki a "kötelezőt" és akkor minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!