Kacsaaprólékból milyen levest főzzek?
Figyelt kérdés
Valami olyan ötletre várok, ami megújítaná a sima zödséges húslevest.2011. okt. 24. 13:06
1/6 anonim válasza:
A kacsaaprólékot, kockára vágott hagymát, karikára vágott zöldségeket kevés olajon (vagy ha van, kacsazsiron) megpiritasz, felöntöd annyi vizzel, amennyi éppen ellepi, sóval, borssal, fokhagymával izesited és puhára fözöd. Ha akarsz, fözhetsz bele vajasgaluskát, de el is maradhat. Leveszed a tüzröl és fözötejszinnel felöntöd, és kevés citromléven (vagy ecettel) enyhén savanykásra izesited.
Nálunk az egyik kedvnec leves a családban.
3/6 anonim válasza:
Szerintem megcsinálhatod símán gulyás-levesnek is
Jó lehet babgulyáshoz is
4/6 A kérdező kommentje:
Ügyesek vagytok, köszönöm!
2011. okt. 24. 20:17
6/6 anonim válasza:
Mi savanyú káposztával készítjük a kacsaaprólék levest.
Felteszed főni az aprólékot, majd mikor már majdnem kész, belefőzöd a savanyú káposztát, majd rárántasz. Tejföllel isteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!