Milyen levest főzzek krumplistészta mellé?
Figyelt kérdés
2011. szept. 16. 08:29
1/8 anonim válasza:
Valamilyen tartalmas levest, pl gulyás leves, zöldbab leves, gomba leves, frankfurti (virslis) leves, májgombóc leves, ragu leves...
2/8 anonim válasza:
Isteni bableveset lehet főzni pl. tarka vagy fehér bab konzervből, ha előtte a belevaló zöldségféléket megfőződ,berántod és esetleg teszel bele kolbász és összefőződ egy rövid ideig a konzervbabbal. Két főre elég egy doboz bab.Kb 25-30 dkg. Erős paprikával emberesebb. Jó étvágyat !
3/8 anonim válasza:
Csirkemelles-zöldséges ragulevest,
Gyümölcslevest,
Tejfölös karfiollevest,
Zöldborsólevest csirkeaprólékkal,
Fokhagyma krémlevest (ehhez jó a tészta kifőző vize),
Tyúkhús- vagy marhahús levest.
5/8 anonim válasza:
Lényeg, hogy ne legyen paprikás, mint a krumplis tészta és túl nehéz sem, mivel szerintem a krumplis tészta sem egy könnyű étel, valamint ha a krumplis tésztához savanyúságot esztek, akkor a leves ne legyen tejfölös, vagy tejszines.
6/8 anonim válasza:
92% MNilyen krumplis tésztára gondolsz ,mert az eredeti csak tészta, darabosra összetört kicsit hagymás krumplival.. A másik az un grenadilmars, ami paprikás- krumpli összetörve és nagykocka tészta
7/8 anonim válasza:
A hagymás pirospaprikás tört krumplisra gondoltam, én még csak ilyet ettem (láttam), van olyan is ami nem paprikás?
8/8 anonim válasza:
Bizony van és az szerintem sokkal-de sokkal jobb ízű.Már leírtam az összetevőit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!