Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kiszithetem el a...

Hogyan kiszithetem el a hortobagyi husospalacsintat? Es egy jo hazi tyukhus levest?

Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Én imádom a húsospalacsintát *-*
2011. szept. 7. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
"Aki olvasni tud, az főzni is tud" szól a mondás. De aki rossz kategóriába írja a kérdést borzalmas helyesírással, annak lehet bármit írni...
2011. szept. 7. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim válasza:
Rossz kategória.
2011. szept. 7. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

1, sütök palacsintát cukor nélkül

2, készítek pörköltet darálthúsból, amit tejföllel keverek el

3, ezzel töltöm a palacsintát+tetejére tejfölt vagy tejfölös szaftot locsolok

2011. szept. 7. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
végülis csinálsz egy pörköltet ami lehet jórészt bármien húsból én szárnyasokból szeretem és a húst jó ha utána bedarálod vagy már elöttte. és tejfölös habarással sűríted (ami tejföl +kevés liszt)ezt hozzá adod hőkiegyenlítéssel(ami annyit takar h a pörköltből adsz a habaráshoz 1 keveset és elkevered ezt 1 3szor 4szer majd ha már kicsit melegebb a tejföl akkor adod a a pörkölthöz így nem csapódik ki a tejföl és finom lessz(ez a kaja amugy a csirke paprikás).csinálsz mellé palacsintát .kisütöd->ugy kell betölteni a palacsintákat, h raksz középre naggyábol elkened majd behajtod a felső és alsó részét majd ezek után a szélsőket is és elvileg egybe marad ilyen téglalap forma szerüséget kapsz. :Dde mondjuk még magamnak sose csináltam de másnak már igen,nem kérdeztem h finom lett e de megették ...xD:Damugy szakács tanuló vagyok szóval ez tuti így kell:)
2011. szept. 7. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

Húsleveshez házi tyúkot kell venned. Hideg vízbe felteszed főni. Sót,borsot,vörös és fokhagymát teszel bele. Ha felforrt,utána nagyon lassan főzöd tovább. Ha már puhul a hús,akkor teszel bele zöldségeket: zöldség,sárgarépa,zeller,pici karfiol vagy káposzta.

Ha a zöldség is megfőtt,akkor hagyod 10 percet pihenni,utána sűrű szűrőn átszűröd.

A tésztát nem a levesbe főzöd,hanem külön.

2011. szept. 7. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Eloszor is elnezest ,hogy rosz kategoriaba irtam a kerdest.Uj vagyok ezen az oldalon.Amasik a helyes irasomrol kapcsolatban,anevet kinem iro szemelynek.Nem hiszem hogy te meg soha nem irtal valamit rosszul veletlen szerusegbol.Szoval hanem tudsz valaszolni a kerdesre,akkor nem kerek az aroganciadbol!
2011. szept. 8. 22:27

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!