Szülinapot fogok ünnepelni, vettünk nagyon drága különleges alkalomra WAGYU marhahúst 60 ezer forintért. Ezt rántott húsnak meglehet sütni? Vagy inkább gulyáslevesnek ajánljátok?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 19:20
2/17 anonim 

válasza:

A kérdésed egyértelmüen kamu, épeszü ember nem vesz ilyen húst, ha nem tudja, mit lehet belöle készíteni!
3/17 anonim válasza:
#2 Ez jutott nekem is eszembe elsőre. Ki az a hülye aki ennyiért vesz húst és nem tudja mit főzzön belőle?
4/17 anonim 

válasza:

Szerintem egyértelmüen kamu. Kiváncsi leszek, törlik-e.
5/17 anonim 

válasza:

Kamu kérdés.
Vagy csak álmodik a nyomor.
6/17 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu? Különleges alkalomra vettünk különleges húst !
tegnapelőtt 20:07
7/17 anonim 

válasza:

"Miért lenne kamu? "
Mert normális ember nem vesz 60 000-ért olyan húst, amiről nem tudja mire tudná használni.
De te tudod, hogy a kérdésed kamu-e, vagy te nem vagy 100-as.
9/17 anonim 

válasza:

örülök hogy még bízhatok a megérzéseimnek amit az előttem lévők meg is erősítettek. mostanában sokan nem tudnak hitelesen előadni egy kamukérdést, és rossz látni amúgy hogy nem csak a szexuális kategória van tele ilyesmivel de lassan az egész Gyakori. szebb időket megélt ez a hely, mikor még komolyan kérdeztek és válaszoltak sokan
10/17 Hova gondolsz 

válasza:

Kérdező!
Azért wagyu marhából ne rántott húst csináljatok, hanem mondjuk steaket.
Ez sem olyan különleges, de azért jobb, mintha gulyáslevest főznétek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!