Milyen ételt lehet szabadtűzön és konyhában egyaránt készíteni?
Rablóhús - lehet kint nyárson sütni, de benn a tüzhelyen a sütöben is.
Grillezett húsok - elöre bepácolni, és idöjárástól függöen lehet sütni.
Köritésként többféle salátát meg esetleg sült krumplit lehet adni.
Ez az a helyzet, amikor A és B terv is kell.
zsiványpecsenyét és is szoktam tepsiben sütni.
a sorrend nagyjából hús-szalonna-krupli-kolbász-paprika-gomba-paradicsom.
attól függ milyen húsból csinálom, ha disznólapockából, akkor a nyársakat zsírozott alufóliába tekerem és úfgy teszem tepsibe.kb 45 perc múlva megnézek egyet, ha a hús puha, kihajtom a fóliát és pirosra sütöm a nyársakat.szárnyasból nem kell fóliázni.
De készíthetsz bepácolt húsokat is,amik szintén tepsiben is megsüthetők.
persze, míg ezek sülnek, addik is etetni kell a vendégeket
fasírtgolyók, tojástekercs jól jön ilyenkor.
van egy receptem a Vadászkenyér,amit ,ha beírsz a gugliba
megtalálod.nagyon leköti a vendégek figyelmét:)))
Ha pedig már látod, hogy végképp oda a kerti parti, a svédasztalos, hidegtálas vendéglátást ajánlom.
üdv.
Köszönöm a válaszokat! A receptet megnéztem, valóban jól hangzik. Most a pácolt húsok mellett döntöttem, (2 féle hús, többféle pác), mellé saláták és mártogatós lesz.
A többi ötletet meg majd a nyáron még hasznosítom. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!