15-20 éves fiúk, ti tudtok sütni/főzni?
Még hogy gáz az éttermi fogások meg a többi. Azért ez így elég pökhendin hangzott kérdező!
Főzni/sütni bár alapokon kívül nem nagyon tudok, de bevásárlásban pro vagyok! :)
20/F
A lányok szerintem is értékelni fogják a dolgot :)
Amúgy hogy válaszoljak a kérdésre:alap kajákat meg tudok főzni,ha van szakácskönyv akkor sütit is megkockáztatom.:D 16/F
Tojást, virslit, zsíros kenyeret.
Tehát csak a létfontosságú dolgokat :P
Ha egy éve kérdezed, akkor mondanám: nem tudok, semmit :D.
De egyetemre kerültem, és azóta magamnak főzök. Mindent. Bármit :D. Baromira élvezem, és gyorsan tanulok. :)
19, férfiú
El tudok készíteni elég sok mindent, de főleg édességeket, süteményeket imádok csinálni, a főzés túl unalmas nekem, de sütni... ott nincs határ :).
21F
Egyáltalán nem gáz, sőt 18 évesen iszonyat nagy előny a többiekhez képest. Én lány létemre különc vagyok a többiek szerint, mert minden péksütit, cukrászsütit megcsinálok, csak mert épp kedvem van hozzá. A többieknek ez fura, nekem így normális. 20/L
És hajrá, csak sütögess tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!