Tudtok nekem tippeket adni hogy mit tudnék főzni?
Figyelt kérdés
Most úgy hozatjuk az ebédet de már nagyon unjuk és úgy gondoltuk novembertől lemondjuk. Anyával megegyeztünk hogy besegítek neki a főzésben. Szóval a kérdésem az lenne hogy tudnátok-e olyan ételeket mondani amit el tudnék készíteni? Elég szégyen, 16 éves vagyok de nem vagyok egy konyhatündér, vagyis ha van egy recept és le van minden írva meg tudom csinálni de amúgy nem nagyon értek hozzá. Előre is köszönöm :)2011. nov. 1. 20:54
1/7 anonim válasza:
Ebben rengeteg recept van, de nagyon sokat lehet belőle tanulni is.
2/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :)
2011. nov. 1. 21:11
3/7 anonim válasza:
www.nosalty.hu
www.mindmegette.hu
Mindkettő nagyon jó,én mindig innen veszek új ötleteket
4/7 anonim válasza:
Vedd meg Horváth Ilona Szakácskönyvét. Nem csak receptek vannak benne,hanem a főzéshez és a háztartáshoz nagyon sok hasznos tanács. Pl. milyen húsból,mit főzzél? Hogy kell kelt tésztát,vagy vajas tésztát csinálni stb.
5/7 anonim válasza:
Főzni akarok.hu
nagyon sok mindent megtudsz belőle tanulni.
6/7 anonim válasza:
21,58-nak az elsőtől!
Milyen jó, hogy mindketten Horváth Ilonát tartjuk a legjobbnak!
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :)
2011. nov. 2. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!