15-20 éves fiúk, ti tudtok sütni/főzni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 23. 21:30
1/26 anonim válasza:
20 vagyok és a legalapabb ételeket el tudom készíteni, de azokat legalább jól.
3/26 anonim válasza:
8 személyre steaket - gond nélkül
5/26 FFDP válasza:
El tudok készíteni zackós levest, kakaót, cini - minist és vajas kenyeret.
6/26 anonim válasza:
Tojás mindenféleképpen, Virsli meg ilyen nagyon alap dolgok mennek, de megakarok tanulni pizzát sütni.
16/F
7/26 A kérdező kommentje:
Aham. az itt olvasottakból kiindulva akkor elég gáz, hogy én 18 évesen (f) éttermi fogásokat, húsokat, kelt tésztákat, kenyeret, süteményeket készítgetek itthon, pedig még szakácsnak sem készülök...
2011. márc. 23. 21:58
8/26 anonim válasza:
Az jó, ha ilyen házias vagy, nekem tetszik, ha egy fiú ilyeneket is tud. Aranyos és szexi is!
9/26 anonim válasza:
16/F vagyok és hát szó mi szó de remek kajákat tudok összedobni. Gulyás levestől a Paprikás krumplin át a kakós csigáig :D szerencsére megtanítottak az ilyen dolgokra. És jól is érzem magam a konyhában, de ettőlfüggetlenül nem áll szándékomban szakácsnak állni.
10/26 anonim válasza:
Kérdező miért lenne gáz, hogy többet tudsz mint az átlag? Mi csak azt írtuk le, hogy mi nemtudunk és nem azt, hogy nem is szeretnénk megtanulni, vagy egyenesen gáznak tartanánk ha valaki tud főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!