Hány éves korotok óta tudtok főzni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 18:43
1/18 anonim válasza:
11 évesen kezdtem paprikáskrumplival.
2/18 anonim válasza:
Mióta az eszemet tudom!
Anyuval mindig együtt főztünk,amikor hazaértünk a bölcsiből,oviból,suliból...
Talán ezért is lettem szakács.... :)
3/18 anonim válasza:
10 éves koromba főztem meg az első kajámat:D rántott húst csináltam. egyedül annyi volt, hogy anyukám tette a serpenyőbe, mert féltem a pattogó olajtól (még akkor:D). és fiú vagyok:) de 10éves korom előtt is segítettem már sok mindenben.
4/18 anonim válasza:
Én is kicsinek mindig főztem anyukámmal:)és 10-vagy 11évesen vártam haza először krumplis tésztával:)
5/18 anonim válasza:
20 éves koromtól, de azóta én vagyok a hétvégi sütifelelős... 20/L XD
6/18 anonim válasza:
10 évesen kezdtem rendszeresen (minden nap) fözni, mert a testvéreimnek is kellett fött étel, és anyukám egész npa dolgozott, apukám meg nem élt már. Azóta eltellt több mint 40 év, és még mindig minden nap fözök, méghozzá nagyon szivesen.
7/18 anonim válasza:
Én meg nem szeretek főzni és nem is tudok? Szerintetek ez egy kapcsolatban döntő hiba lehetne?
19/l
8/18 anonim válasza:
első mondat után pont van
előző :)
9/18 anonim válasza:
szégyellem, de akkor tanultam meg főzni amikor párommal külön fészekbe repültünk, azaz 25-26 évesen. most már bánom, de így alakult. azóta sokat főzök sütök, sok dicséretet is kapok érte. imádom amikor férjem munka után úgy lép be a lakásba, hogy húúú de finom illatok mit főztél?
10/18 anonim válasza:
12 évesen krumplis pogácsát sütöttem.Aztán nem sokkal később tarhonyát kellett csinálnom, de nem pirítottam meg előre, így egy pép lett..azóta tudom hogyan kell!
Ja! és szakácskönyvből tanultam meg, mert utáltam amikor magyarázzák, hogy ne így fogd a fakanalat, ne úgy keverd a rántást...Mindenki a maga kárán tanul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!