Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hány éves korotok óta tudtok...

Hány éves korotok óta tudtok főzni?

Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 18:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
én is 11 voltam, szintén paprikás krumplival :)
2010. okt. 29. 19:32
 12/18 anonim ***** válasza:
27%

12 évesen készítettem először tűzhelyen készült ételt, de az csak rántotta volt. Utána csakis sütikre specializálódtam.

Két éve élek a párommal, így pár dolgot már megtanultam csinálni, legalábbis egy közepesen nehéz recept nem okoz gondot.

De én nem szeretek főzni, rengeteg időt és energiát vesz el. Csak akkor főzök, ha nincs pénzünk elmenni valahová enni vagy rendelni valamit.

2010. okt. 29. 19:50
 13/18 anonim ***** válasza:
13évesen tojásrántottával indult.. kár hogy anyum tilt a sütés/főzéstől, így csak sunyiban tudok alkotni :( 17/L
2010. okt. 29. 20:06
 14/18 anonim válasza:
100%
Hét éves voltam, mikor elkészítettem egy tojásrántottát. Az olyan jó érzéssel töltött el, hogy szakács lettem. :)
2010. okt. 29. 20:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Én rántottával kezdtem 6 évesen, 10 éves koromtól komolyan asszisztáltam a nagyimnak, aki szakácsnő volt, így segített elsajátítani a különböző fortélyokat. Kb. 12-13 éves koromban már nagyon sok mindent el tudtam készíteni egyedül.

18 éves korom óta vagyok önálló, hetente egyszer-kétszer főzök, de ha időm engedné, akkor gyakrabban ragadnék fakanalat.

29/F

2010. okt. 30. 02:09
 16/18 anonim válasza:

Hát, kilenc évesen főztem először úgymond egyedül, hogy mindent én csináltam meg, csak anyukám tette be a sütőbe az ételt. :) Mostanra gyakorlatilag bármit meg tudok főzni, sütni pedig én tudok a legjobban a családban.

17/L

2010. okt. 30. 22:46
 17/18 anonim válasza:

11-2 évesen próbáltam meg komolyabban segíteni anyukámnak, de annyit szólogattak be a testvéreim meg a szüleim is hogy ne úgy csináljam, mert az rossz, hogy után legalább két évre megutáltam... most kezdtem el ismét, de annyira ki akarják venni a kezemből a munkát, hogy most sincs már túl sok kedvem hozzá. Itthon főzni egyébként utálok is, de a legjobb barátnőmmel nagyon jókat szoktunk csinálni magunknak :)

13,5/L

2010. nov. 3. 14:22
 18/18 anonim válasza:

12 évesen.. pudingot,tojásos párizsis rántottát,krumplipürét..

12/L

2012. aug. 30. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!