Sokszor szoktam főzni, de most nem tudom mit csináljak ebédre! Olyan recept kellene ami: könnyen, gyorsan, és hús nélkül készíthető el, de virsli meg ilyesmik lehetnek benne! Tudtok ilyen recepteket? és ne legyen nagyon új fajta étel
Hát..ha van zöldséged:
Paprikát, hagymát, sárgarépát, paradicsomot (még bármilyen zöldséged (zöldsborsó stb.)ami van otthon tehetsz bele, mert annál sűrűbb és finomabb)+ virsli karikákat összepárolod. Majd feltöltöd kevés vizzel és megfőződ.
HA VAN tököd otthon akkor felkockázod (persze meghámozod:D) és beleteszed é shagyod, hogy jól elfőjjön, ez ad neki jó szaftot. Majd tejföllel behabarod. Persze a kapor a leglényegesebb fűszer ebbe. Aki nem szereti az is tegyen mert nem ismered fel. Csak azt hogy nagyon finom:)
Dubarry karfiol?
A karfiolt rózsáira szeded, sós vízben megfőzöd, majd kivajazott jénaiba vagy tepsibe teszed.
Egy nagy dobozos tejfölt elkeversz egy tojással és némi fűszerrel (amit szeretsz, de a sima ételízesítő is jó)
Reszelt sajttal megszórod és mehet a sütőbe. Rizzsel nagyon finom.
A karfiol helyett próbáld ki nyodigtan mással, nem tudom mit szeretsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!