Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ezekbõl a hozzávalókból...

Ezekbõl a hozzávalókból összehozhatok valamit? Egyetemista vagyok

Figyelt kérdés
Van liszt, tojás, szilvalekvár, zabpehely, cukor, joghurt, kakaó, fahéj. (habverõm az nincs :D)
2011. márc. 13. 14:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem irtad hogy édességre vagy kajára gondolsz-e.Mert ha kajára akkor tojásos nokedli,ha édesség akkor palacsinta(fokozatosan kikeverve villával).Rántotta,tükörtojás.Amúgy kellene még pár dolog ahoz h süthess valamit,legalább vaj esetleg tej,sütőpor,esetleg élesztő,szóval ez így elég kevés.
2011. márc. 13. 14:13
 2/18 anonim ***** válasza:
5%
És mivan ha egyetemista vagy? pff, ne szállj el magadtól
2011. márc. 13. 14:14
 3/18 A kérdező kommentje:
valami keksz félére gondoltam, néztem is a recepteket, de mindegyikhez kell vaj, az meg nincs ..
2011. márc. 13. 14:15
 4/18 A kérdező kommentje:
nem szálltam el magamtól, úgy értettem, hogy korlátolt a pénztárcám
2011. márc. 13. 14:17
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem keksz, de esetleg tejjel zabkása? (Tejben megfőződ a zabpelyhet és ízlés szerint ízesíted. Én fahéjjal és mézzel szoktam.)

A kekszekhez vaj kell. Úgyhogy vagy veszel vajat, vagy csinálsz kekszet.

2011. márc. 13. 14:19
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Semmi zsiradékod nincs otthon?Helyetesitheted a vajat mással is,föleg egy keksznél nem számit szerintem.Amit belinkeltem azt megcsinálnád sima lisztből,csokidarab nélkül,de mondjuk teszel bele zabpelyhet haakarsz,egy kis fahéjat,kakaot.Elég ám ha egy kis olajod vagy zsirod lenne,régen is sinkább avval sütöttek.Amúgy teljesen rthető volt hogy a kérdező mért irta hogy egyetemista,azért mert nem túl sok a keret.

2011. márc. 13. 14:24
 7/18 A kérdező kommentje:
olaj az van, de azzal nem tudom hogy kell dolgozni
2011. márc. 13. 14:28
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben vennék kiflit és szilvalekváros kiflit ennék :)
2011. márc. 13. 14:28
 9/18 anonim ***** válasza:
93%

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:14

Hogy te mekkora gy*kér vagy, bújjál már el.

Talán azért írta oda, hogy egyetemista, mert nem fossa a pénzt és lehet, hogy egyetemen nem azt tanítják, hogy mit tud elkészíteni a meglévőkből. Közöd nincs az élethez de egy sort azért jól esett ugatni, ugye?...

2011. márc. 13. 14:38
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
Megkeresem neked hogy mennyinek felel meg az olaj a vaj helyett...legalábbis megpróbálom.
2011. márc. 13. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!