Ezekbõl a hozzávalókból összehozhatok valamit? Egyetemista vagyok
Bár nem keksz, de esetleg tejjel zabkása? (Tejben megfőződ a zabpelyhet és ízlés szerint ízesíted. Én fahéjjal és mézzel szoktam.)
A kekszekhez vaj kell. Úgyhogy vagy veszel vajat, vagy csinálsz kekszet.
Semmi zsiradékod nincs otthon?Helyetesitheted a vajat mással is,föleg egy keksznél nem számit szerintem.Amit belinkeltem azt megcsinálnád sima lisztből,csokidarab nélkül,de mondjuk teszel bele zabpelyhet haakarsz,egy kis fahéjat,kakaot.Elég ám ha egy kis olajod vagy zsirod lenne,régen is sinkább avval sütöttek.Amúgy teljesen rthető volt hogy a kérdező mért irta hogy egyetemista,azért mert nem túl sok a keret.
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:14
Hogy te mekkora gy*kér vagy, bújjál már el.
Talán azért írta oda, hogy egyetemista, mert nem fossa a pénzt és lehet, hogy egyetemen nem azt tanítják, hogy mit tud elkészíteni a meglévőkből. Közöd nincs az élethez de egy sort azért jól esett ugatni, ugye?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!