Hogyan készítsek ezekből a hozzávalókból tepsis kaját?
Figyelt kérdés
Hozzávalók:
- csirkemell
- krumpli
- főtt tojás
- vegyes zöldköret (borsó, kukorica, répa)
akartam volna még cukkínit beletenni, de az nincs itthon.
Rakott krumplihoz hasonló dolog lenne a cél, de azt se tudom megcsinálni.... :D Szóval hogyan készítsem el?
Úgy gondoltam, hogy így rétegesen teszem a cuccokat, a főtt tojást vagy egyben, vagy szeletekben közé + zöldség belekeverve, de mit tegyek az aljára? Meddig süssem, hány fokon? Letakarjam fóliával, vagy ne? Meg úgy alapvetően, ti hogyan kezdenétek hozzá?
2011. szept. 3. 18:50
1/2 anonim válasza:
Én így csinálnám.
Alul szeletekben a krumpli, rá a csirke, aztán vagy a zöld köret vagy a tojás. Nekem a kettő együtt nem jön be. És a végén ha van reszeltsajt. És persze sózd meg! A tepsi aljára meg egy kis olajat tegyél.
2/2 A kérdező kommentje:
Kösz, megcsináltam, nagyon jó lett. Tojással, zöldséggel és sajttal. :)
2011. szept. 4. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!