Mit készítsek kicsontozott csülökhús darabokból?
Vágd kockákra és csinálj belőle pörköltet.
Vagy zsírozz ki egy tepsit. Tedd bele a hús,sót,borsot,fokhagymát,ha van borókabogyót tegyél rá. Önts alá egy ki vizet,és fedő alatt süsd puhára.
ha csontozott első csülkött vettél, az másra nemigen jó, mint pörköltnek. rendesen, úgy kell csinálni, mint mondjuk combból, csak jobban kell ré ügyelni, mert a bőrös hús hamar leragad. nagyon finom puha pörkölt lesz belelőle.
ha egy szép nagy hátsócsülökről van szó, amit otthon főztél meg fokhagymás,babérleveles,borsos vízben és csontoztál ki, abból lehet jó
"Péknéset" csinálni.
finom dolgokkal pácoltad be, biztosan az íze nagyon finom volt.
Mi éppen most fejeztük be a Csülök Pékné módra menüt...megfejelve egy kis házi krémessel, amit kaptunk.
szóval megyek egyet aludni :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!