Kicsontozott sertéskaraj, zsemlemorzsába, tojásba, ujra zsemlemorzsába forgatva. Szerintetek házizsirban, vagy olajban süssem ki?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 07:10
1/4 anonim válasza:
Én zsírral főzök,de a rántott húst,krumplit mindig olajban sütöm.
Ezeket magas hőfokú zsiradékban kell sütni,és a zsír nagyon hamar megéghet. Akkor a hús is égett ízű lesz. A zsírt pedig sütés után kidobhatod. Az olajat leszűrve újra használhatod.
2/4 anonim válasza:
Minek forgatnád be kétszer a zsemlemorzsába!!!!!
Sorrend: LISZT, tojás, zsemlemorzsa!!!
Hogy zsírban, vagy olajban sütöd, az mindegy.
3/4 anonim válasza:
Én is így panírozok. Zsemlemorzsa, tojás, zsemlemorzsa. Szerintem is inkább olajat használj a sütéséhez.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors, segitő szándéku válaszotokat. Olajban fogom sütni. Nem szoktam lisztbe forgatni, zsemlemorzsába, tojásba, megint zsemlemorzsába, és már reggel beforgatom, amig áll, a morzsa megszivja magát, kicsit megduzzad, finomabb a húson a "bunda". Kellemes készülődést kivánok Nektek!!
2011. ápr. 19. 07:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!