Ezekből a hozzávalókból, milyen ételt készítsek?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Csinálj tócsnit, ami reszelt nyers krumpli, mehet bele reszelt hagyma, tojás és liszt. vághatsz bele kis darabokban kolbászt vagy szalámit is.
forró zsiradékban jó kanálnyit teszel a masszából, ellapogatod, majd megfordítva a másik felét is megsütöd.
paradicsomsalátával finom vacsora lenne.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
krumplit megfőzöd
kis lángon a hagymát megfonnyasztod, majd rá teszed a karikáka vágott főtt krumpli, majd mehet rá a kolbász, pari, paprika, végül a tojást ráütöd
vagy hagymás krumpli sült kolbásszal
sült kolbász paradicsommal, paprikával
kolbászt, ledarálod, ízesíted, a krumpli belsejét kivájod, megtöltöd a hússal, rá mehet a pari, sütődbe megsütöd
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Krumpli leves,
tepsis krumpli kolbászt, krumplit, hagymát szeletelve szórd tepsibe, só, bors, kis zsíradék, lefedve süsd 40-50 percig paprika, pari is mehet mellé,
kolbászt, hagymát kis margarint fűszerekket turmixolj össze kend kenyére, esetleg szórj rá sajtot vagy
mehet paprikába, pariba, félig fött krumpliba 20 p. süsd.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
kolbászos krumplileves
rakott krumpli (ami a frigóban van alapon)
sültkolbász hasábburgonyával és salátával
krumplifőzelék kolbásszal és tükörtojással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!