Ezekből a hozzávalókból, milyen ételt készítsek?
Csinálj tócsnit, ami reszelt nyers krumpli, mehet bele reszelt hagyma, tojás és liszt. vághatsz bele kis darabokban kolbászt vagy szalámit is.
forró zsiradékban jó kanálnyit teszel a masszából, ellapogatod, majd megfordítva a másik felét is megsütöd.
paradicsomsalátával finom vacsora lenne.
krumplit megfőzöd
kis lángon a hagymát megfonnyasztod, majd rá teszed a karikáka vágott főtt krumpli, majd mehet rá a kolbász, pari, paprika, végül a tojást ráütöd
vagy hagymás krumpli sült kolbásszal
sült kolbász paradicsommal, paprikával
kolbászt, ledarálod, ízesíted, a krumpli belsejét kivájod, megtöltöd a hússal, rá mehet a pari, sütődbe megsütöd
Krumpli leves,
tepsis krumpli kolbászt, krumplit, hagymát szeletelve szórd tepsibe, só, bors, kis zsíradék, lefedve süsd 40-50 percig paprika, pari is mehet mellé,
kolbászt, hagymát kis margarint fűszerekket turmixolj össze kend kenyére, esetleg szórj rá sajtot vagy
mehet paprikába, pariba, félig fött krumpliba 20 p. süsd.
kolbászos krumplileves
rakott krumpli (ami a frigóban van alapon)
sültkolbász hasábburgonyával és salátával
krumplifőzelék kolbásszal és tükörtojással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!