Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A zöldség levesbe milyen...

A zöldség levesbe milyen tésztát tegyek? és mi kel a dagasztáshoz?

Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 07:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Bármilyen apró tészta jó bele. Kagyló, ABC, eperlevél, csipetke...ami van otthon. Én például nem szoktam tésztát tenni bele, mert elég sűrűre csinálom sok zöldséggel.

A második kérdés esetén gondolom nem "kel", hanem "kell".

Ha mégis "kel", akkor élesztő.

Amúgy attól függ, mit akarsz dagasztani. Alapvetően a tészta összetevői kellenek, egy jó nagy tál, egy konyharuha a letakarásához, meg persze a kezed, vagy egy dagasztógép.

2011. márc. 11. 08:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Cérnametélt,vajgaluska, eperlevél. A Második kérdésedre: jó erős kar, vagy dagasztógép.
2011. márc. 11. 08:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:

Szerintem a levesbe, nem szoktak kelt tésztát, vagyis élesztőset tenni..

Simán lisztet kikeversz tojással, kevés vízzel, sóval

hagyod pihenni, kinyújtod, szétcsipkeded, vagy vágod és mehet a levesbe.

2011. márc. 11. 08:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!