A zöldség levesbe milyen tésztát tegyek? és mi kel a dagasztáshoz?
Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 07:59
1/3 anonim válasza:
Bármilyen apró tészta jó bele. Kagyló, ABC, eperlevél, csipetke...ami van otthon. Én például nem szoktam tésztát tenni bele, mert elég sűrűre csinálom sok zöldséggel.
A második kérdés esetén gondolom nem "kel", hanem "kell".
Ha mégis "kel", akkor élesztő.
Amúgy attól függ, mit akarsz dagasztani. Alapvetően a tészta összetevői kellenek, egy jó nagy tál, egy konyharuha a letakarásához, meg persze a kezed, vagy egy dagasztógép.
2/3 anonim válasza:
Cérnametélt,vajgaluska, eperlevél. A Második kérdésedre: jó erős kar, vagy dagasztógép.
3/3 anonim válasza:
Szerintem a levesbe, nem szoktak kelt tésztát, vagyis élesztőset tenni..
Simán lisztet kikeversz tojással, kevés vízzel, sóval
hagyod pihenni, kinyújtod, szétcsipkeded, vagy vágod és mehet a levesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!