Húsgombóc levesbe a gombócok hogyan lesznek finom puhák?
Figyelt kérdés
Az enyémek mindig keményre sikerülnek :(2011. júl. 30. 07:45
1/3 anonim válasza:
Ha leirod, hogy hogy csinálod, akkor meg lehet mondani, hogy miért lesznek kemények.
Általában a túl sok hús és túl sok tojás teszi keménnyé, a kenyér/zsömle/prézli meg lazitja.
2/3 anonim válasza:
Hallottam már olyan trükkről, hogy kukoricalisztet kell belekeverni, az fellazítja. Még sose próbáltam.
3/3 A kérdező kommentje:
ksözönöm a tanácsokat, raktam bele kis búzadarát és egy kis zsemlemorzsát is, és nagyon finom puhák lettek :)
2011. júl. 30. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!