Csirke combokat kellene süssek, de úgy, hogy minél hamarabb kész legyen?!
Sütőbe, de hogyan?
1. A csirkecombokat bele teszem a tepsibe és töltsem fel vízzel, és fóliával húzzam be??
2. Nagy lángon,kis lángon süssem? És a fóliát azt csak a végén vegyem le amikor csak azt szeretném, hogy piruljon?
3. Krumplit is szeretnék sütni, azt mikor tegyem bele?
4. Ti hány percet saccoltok ennek? Hogy kész legyen..
Köszi előre is
Ha vizet teszel alá, akkor egyrészt megfö a hús, másrészt utána egy levesszerüség marad alatta - ami a sültre nem jellemzö.
CSAK annyi olajat vagy zsirt kenj alá, hogy NAGYON VÉKONYAN legyen a tepsi alján - éppen csak ne birjon leragadni. Ha a megfüszerezett csirkedarabokat lefóliázva kezded sütni, akkor azok levet eresztenek, és ez böven elég ahhoz, hogy megpuhuljon a hús. Késöbb még ebböl is el kell párologtatni, ha nem akarod, hogy leve is legyen.
Na jön a beszámoló:
A tepsit kikentem zsírral, rá a bepácolt egybecombokat, és lefóliáztam. Majd nem tudom mennyi időre, de nem volt sok, 30-45 perc után levettem a fóliát és addig hagytam ammig szépen megpirult, és nagyon finom lett. És tényleg eresztett vizet.:))
Köszönöm mindenkinek.
gratulálok, ügyes vagy:) látod elsőre is sikerült, nemcsak másodikra.
üdv-egy tegnapi-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!