Mit főztök ha, szeretnétek, hogy minél hamarabb meglegyen az ebéd?
-tojásrántotta
-bundás kenyér
-fagyasztott sültkrumpli
-rizs
-fagyasztott zöldség 1 kanál olajban párolva,
-heck vagy csirkemell rácson sütve
-palacsintatésztát keverek a turmixgépbe, közbe felrakom a gázra a palacsintasütőt, az megmelegszik, aztán sütöm is, rakok bele 1szelet sajtot 1 szelet sonkát, meg egy kis tejfölt, aztán bedobom a mikróba, és akkor összefolyik, finom :)
(vastagra sütöm, akkor hamarább kész lesz, és laktatóbb)
vagy lekvár, ill tejfölös cukros túró, vagy nutella krém is mehet bele.
- főtt tojásokat kettévágom, a sárgáját kiszedem egy tálba, összekeverem majonézes tormával, és kiskanállal visszarakom bele, majd összeillesztem, ez olyan ízű lesz, mint a kaszinó tojás :)
-zöldborsófőzelék úgy hogy veszek 1 üveg zöldborsót és abba egy kis rántás, só, cukor aztán kész. Hozzá lehet főtt tojást is ha nincs hús.
Zacskós levest!! =)
Egyébként mi mindig fagyasztunk le kaját, rizst, meg ezt meg azt, és csak ki kell olvasztani. :D De egyébként én vagyok nálunk a leves mániás, szóval ha éhes vagyok mindig levest eszek. De jobban szeretem, ha anya főzi. =)
Meg szoktam még olyankor műzlit meg ilyeneket. Nem nagy kaja, de nem is vagyok egy nagyétkü ember. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!