Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha bakonyi húst készítek,...

Ha bakonyi húst készítek, hogyan csináljam, hogyan daraboljam, hogy minél hamarabb elkészüljön?

Figyelt kérdés
kockára, vagy egyszerűen csak nagy szeletekre és vékonyan? mert nagyon kellene vele sietnem, nem lenne jó, ha órákig főne! köszi!
2010. dec. 17. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát én ugy szoktam csinálni, hogy vékony szeletre vágom, lesütöm kis olajon, addig megfő a gombapöri, aztán utánna csak 15 perc alatt összefözöm.
2010. dec. 17. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Én vékony szeletekre szoktam, sőt, kicsit ki is klopfolom, aztán elősütöm és úgy főzöm össze a gombás alappal.
2010. dec. 17. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 doboszoli ***** válasza:

Én vékony csíkra vágom, mint a tokányt, így pirítom, majd párolom a zöldségekkel. Jobban járja a mártás.

Term. marhahúsból.

2010. dec. 17. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

én karajból szoktam. a kiklopfolt szeleteket lisztbe mártva 4-4 percig sütöm kevés zsíron mindkét oldalát.

ha megvannak átteszem egy jénaiba sorbarakva, lefóliázom

és a sütőben puhára sütöm. kb. 40 perc.

addig megcsinálom a szalonnás alapú, hagymás gombaragut,

tejföllel vagy főzőtejszínnel, valamint a nokedlit.

ha a husi puha, összekeverem a gombával.

2010. dec. 17. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!