Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ezekből a hozzávalókból...

Ezekből a hozzávalókból hogyan készítsek gyümölcslevest?

Figyelt kérdés

1 üveg meggy, 1 konzerv barack.

200 ml főzőtejszín (Milbona, az a kicsi dobozos, sűrű), tej.

Arra szeretnék választ kapni, hogy ha már a fazékban vannak a gyümölcsök a levükkel és a fűszerek, hogyan habarjam be.

Csak keverjem bele a tejszínt?

Vagy tejes habarás liszttel és plusz a tejszín?

Vagy a tejszínt keverjem ki liszttel?

ma 06:08
 1/4 anonim válasza:
52%

Robbantsd fel főni lábasba a barackot levével együtt, 10p forrás után mehet bele a meggy is, kb 5 perc főzés plusz még, aztán lisztet keverj el tejszínnel egy tálban kis víz hozzáadásával, aztán a forró levesből merj ki bele 1-2merőkanállal, és keverd simára, majd öntsd lassan kevergetve bele a lángon lévő levesbe.

Ezután egy kisebb tálba rakj kristálycukrot meg vaníliásat , szekfűszeget és fahéjat is, majd kis vízzel keverd el az egészet, majd addig adagolt a levesbe amíg jó íze nem lesz szerinted utána picit kevered és leveszed. Aztán behűtöd ha kihült.

ma 07:47
 2/4 anonim válasza:
Ja és vízbe kezdd az egészet
ma 07:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Én mindig tejszínnel készítem, nem használok lisztes habarást. De nem főző, hanem habtejszínt használok, az elég sűrű. Szerintem csak a konzervek levét tedd fel forrni, ha be akarod habarni. Cukor nem kell, van elég a konzervekben. Víz helyett használj valamilyen dobozos gyümölcslét.
ma 08:05
 4/4 anonim ***** válasza:
56%

Nyilván hagyj neki kb 10 perc fövést

A tejszínt keverd el kb két evőkanál liszttel és két kanál cukorral simára.

Hőkiegyenlítés kell.

Egy szedőkanal forró lövéssel kavard el a habarást és mehet a levesbe állandó kavarás mellett.

ma 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!