Ezekből a hozzávalókból hogyan készítsek gyümölcslevest?
1 üveg meggy, 1 konzerv barack.
200 ml főzőtejszín (Milbona, az a kicsi dobozos, sűrű), tej.
Arra szeretnék választ kapni, hogy ha már a fazékban vannak a gyümölcsök a levükkel és a fűszerek, hogyan habarjam be.
Csak keverjem bele a tejszínt?
Vagy tejes habarás liszttel és plusz a tejszín?
Vagy a tejszínt keverjem ki liszttel?
Robbantsd fel főni lábasba a barackot levével együtt, 10p forrás után mehet bele a meggy is, kb 5 perc főzés plusz még, aztán lisztet keverj el tejszínnel egy tálban kis víz hozzáadásával, aztán a forró levesből merj ki bele 1-2merőkanállal, és keverd simára, majd öntsd lassan kevergetve bele a lángon lévő levesbe.
Ezután egy kisebb tálba rakj kristálycukrot meg vaníliásat , szekfűszeget és fahéjat is, majd kis vízzel keverd el az egészet, majd addig adagolt a levesbe amíg jó íze nem lesz szerinted utána picit kevered és leveszed. Aztán behűtöd ha kihült.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Nyilván hagyj neki kb 10 perc fövést
A tejszínt keverd el kb két evőkanál liszttel és két kanál cukorral simára.
Hőkiegyenlítés kell.
Egy szedőkanal forró lövéssel kavard el a habarást és mehet a levesbe állandó kavarás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!