Gyümölcsleves készítésénél a cseresznyét, meggyet ki kell magozni?
Tegnap kaptam pár kg cseresznyét, amennyit tudtam, ettem belőle, a többit lefagyasztottam kisebb zacskókba, meg van tavalyról meggyem is, alma, meg ananászkonzerv, az is elég régi.
Úgy gondoltam, hét végére készítek vegyes gyümölcslevest, ritkán csinálok, pedig szeretem.
A fagyasztott gyümölcsöket egyből lehet főzni, vagy ki kell olvasztani és kimagozni?
#3
Jó, hogy mondod, de lehet, hogy már nem is ehető, elég régi az ananász.
Nem magoztam ki, mert észrevettem tegnap éjjel, hogy hamar tönkremenne, így gyorsan kis uzsonnás zacskókba tettem és lefagyasztottam, tuti lett, nem fagyott össze, minden szem külön van, legalább is, amelyiket megnéztem.
Eléggé teli a fagyasztóm, kicsit ritkítanám a tartalmát, mert ezeket is alig tudtam beszuszakolni, meg rá is kattantam.
Szóval ha nincs annyi cián benne, hogy bajom legyen tőle, én megfőzöm magostól, most már mindegy, majd evés közben vigyázok a magra.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!