Idősebb sertést húsát hogyan főzzem, hogy hamarabb megpuhuljon?
Figyelt kérdés
Köszönöm.2011. jan. 3. 11:46
1/10 anonim válasza:
Attól függ mit készítesz belőle.
Pörköltet?Levest?
2/10 A kérdező kommentje:
Pörköltet szeretnék készíteni.
2011. jan. 3. 11:50
4/10 anonim válasza:
Vágd egészen apróra, tedd fel úgy a pörit, mint rendesen, jó sok víz rá, persze megfelelő ízesítés mellett, és fedő rá.
Ha mégse puhul alapos főzés-párolás után, akkor szódabikarbónát tegyél bele.
5/10 anonim válasza:
egy késhegynyi szódabikarbónát tegyél bele.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ha levest főzök akkor abba is lehet tenni egy késhegynyi szódabikarbonátot?
2011. jan. 3. 12:18
7/10 anonim válasza:
Én ha bem éztatom be előzőleg a babot vagy a lencsét és végképp nem akar puhulni, akkor szoktam.
8/10 anonim válasza:
Szóval még 1x: ha nem áztatom be előzőleg...
:))
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. jan. 3. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!