Miért lett kemény a tészta?
Figyelt kérdés
50 dkg liszt, sütőpor, 22 dkg margarin, porcukor, 2 tojássárgája, 2 evőkanál tej. Van csokis töltelék, de nem szívta meg magát a tészta, egész éjszaka állt a hűtőben, keksz állagú maradt. Miből kéne több vagy kevesebb, ahhoz, hogy jó legyen?2011. febr. 24. 15:55
1/5 anonim válasza:
meg van dermedve, hagyd egy kicsit melegedni, majd egy két kanál tejföllel jól gyúrjad át, hogy rugalmas legyen.
2/5 anonim válasza:
Ha nincs otthon tejfölöd tejjel is átgyúrhatod.Várd meg, hogy felmelegedjen és akkor tudod meg a mennyiséget.
3/5 A kérdező kommentje:
már megsütöttem, mondjuk nyersen is elég száraz volt. A recept csak 2 evőkanál tejet írt, de akkor abból kicsit kéne több legközelebb, ugye?
2011. febr. 24. 18:29
4/5 anonim válasza:
igen, én is keveselltem nagyon a tejet. legközelebb biztosan jobban sikerül.
üdv-első-
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. febr. 24. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!