Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért lett kemény a tészta?

Miért lett kemény a tészta?

Figyelt kérdés
50 dkg liszt, sütőpor, 22 dkg margarin, porcukor, 2 tojássárgája, 2 evőkanál tej. Van csokis töltelék, de nem szívta meg magát a tészta, egész éjszaka állt a hűtőben, keksz állagú maradt. Miből kéne több vagy kevesebb, ahhoz, hogy jó legyen?
2011. febr. 24. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:
meg van dermedve, hagyd egy kicsit melegedni, majd egy két kanál tejföllel jól gyúrjad át, hogy rugalmas legyen.
2011. febr. 24. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs otthon tejfölöd tejjel is átgyúrhatod.Várd meg, hogy felmelegedjen és akkor tudod meg a mennyiséget.
2011. febr. 24. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
már megsütöttem, mondjuk nyersen is elég száraz volt. A recept csak 2 evőkanál tejet írt, de akkor abból kicsit kéne több legközelebb, ugye?
2011. febr. 24. 18:29
 4/5 anonim ***** válasza:

igen, én is keveselltem nagyon a tejet. legközelebb biztosan jobban sikerül.

üdv-első-

2011. febr. 24. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. febr. 24. 18:46

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!