Angolul értők: miért "jön a felszínre" a vaj, és marad alatta egy szürkés, zavaros lötty?
Figyelt kérdés
"1 cup (2 sticks) unsalted butter, softened
6 to 8 cups confectioners’ sugar
1/2 cup milk
2 teaspoons vanilla extract
Place the butter in a large mixing bowl. Add 4 cups of the sugar and then the milk and vanilla. On the medium speed of an electric mixer, beat until smooth and creamy, about 3-5 minutes. Gradually add the remaining sugar, 1 cup at a time, beating well after each addition (about 2 minutes), until the icing is thick enough to be of good spreading consistency. "
A 4cups cukornál én megálltam, elég édesnek gondoltam.
2011. febr. 18. 21:38
1/6 anonim válasza:
A tejet lassan adagold hozzá, és a tej meg a vaj kb. azonos hőmérsékleten legyenek.
2/6 anonim válasza:
szürkés lötty a tej vaníliával....az elsőnek igaza van amúgy
3/6 A kérdező kommentje:
ok...köszi.
2011. febr. 18. 22:05
4/6 anonim válasza:
Porcukrot hasznalsz, ugye? Szerintem probald meg kevesebb tejjel, mert azert az a +2-4 cup cukor eleg sok tejet felvesz, es ha kevesebbel csinalod, akkor folyos lesz.
5/6 yttenom válasza:
Hát, pedig azt írja, hogy az első 4 cups porcukor után (géppel) keverés közben add hozzá a többi cukrot csészénként, amíg a máz elég sűrű nem lesz. Valszeg azért marad a folyadék az alján, mert majdnem megfelezted a cukormennyiséget, tehát akkor a többit is meg kellett volna... (?)
6/6 yttenom válasza:
Vagy azért, mert a mi vajunk elég vizes, nem úgy, mint a "rendes" vaj, amit külföldön ettem. Akkor viszont kevesebb tej kell a mázba... nemtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!