Mitől zavaros mindig a húslevesem? Hideg vízbe rakom fel, lassú tűzön főzöm, többször leszedem a habot, és mégis zavaros. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 12:56
1/4 anonim válasza:
Hagyod ülepedni, mielőtt szedsz belőle, biztosan nem kavarod fel..? Leforrázod előtte a húst? Ha semmi sem segít, akkor tiszta konyharuhán szűrd át, vagy főzz bele egy fél krumplit. A beleütütt és EGYBEN hagyott tojásfehérje is szépen kitisztítja.
2/4 anonim válasza:
Miután kész a leves és elzárod alatta a tűzhelyt, öntsél bele egy pohár hideg vizet. Ettől is szépen tisztul és nem lesz zavaros.
3/4 anonim válasza:
Szia! Én így csinálom:
- hideg vízbe teszem fel főni
-forrás után az első levét leöntöm
- ha felforrt, akkor leszedem a habját, és kis lángon, fedő alatt főzöm, 3-4 órán át
- a krumplit majdnem a legvégén teszem bele
- egyébként a sok krumplitól is bezavarosodhat
- leszűröm, de csak merőkanállal!!!!
Sok sikert!
és nem zavaros
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!