Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől zavaros mindig a húsleve...

Mitől zavaros mindig a húslevesem? Hideg vízbe rakom fel, lassú tűzön főzöm, többször leszedem a habot, és mégis zavaros. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 12:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hagyod ülepedni, mielőtt szedsz belőle, biztosan nem kavarod fel..? Leforrázod előtte a húst? Ha semmi sem segít, akkor tiszta konyharuhán szűrd át, vagy főzz bele egy fél krumplit. A beleütütt és EGYBEN hagyott tojásfehérje is szépen kitisztítja.
2009. febr. 3. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Miután kész a leves és elzárod alatta a tűzhelyt, öntsél bele egy pohár hideg vizet. Ettől is szépen tisztul és nem lesz zavaros.
2009. febr. 3. 13:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én így csinálom:


- hideg vízbe teszem fel főni


-forrás után az első levét leöntöm


- ha felforrt, akkor leszedem a habját, és kis lángon, fedő alatt főzöm, 3-4 órán át


- a krumplit majdnem a legvégén teszem bele


- egyébként a sok krumplitól is bezavarosodhat


- leszűröm, de csak merőkanállal!!!!


Sok sikert!



és nem zavaros

2009. febr. 3. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

ezt olvasd el, szerintem hasznos lesz :)


[link]

2009. febr. 3. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!