Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ebbe a receptbe habtejszín...

Ebbe a receptbe habtejszín kell a krémhez?

Figyelt kérdés

[link]

Nem írja, és nekem nem egyértelmű. Most szeretném megsütni. A nehezéket se értem, sose hallottam még ilyet, hogy babot kell rakni a tésztára. Azt utána nem kell kidobni? Mást nem rakhatok rá?


2011. febr. 14. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:

A krémhez biztos, hogy habtejszín kell, a sütikhez mindig azt használjuk, a főzéshez jó a másik.

A nehezék biztos azért kell rá, hogy a tészta olyan tálféle maradjon, ahová a krémet teszed. Szerintem sót is önthetsz rá, csak ne érintkezzen a tésztával. A lényeg, hogy a formája megmaradjon.

Ha babot, vagy borsót teszel, biztos ki kell dobni utána.

2011. febr. 14. 16:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

a bab azért kell, hogy ne púposodjon föl a tészta.elteszed ez zacsiba és máskor is jó sütéshez.

és igen, habtejszínbe kell a csokit tördelni, úgy lesz krém belőle, ahogy írva van.

sok sikert, biztos finom lesz:)

2011. febr. 14. 16:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Eddig még csak úgy használtam habtejszínt, hogy felvertem, nem tudtam hogy melegíteni is lehet, mint a főzőtejszínt. Annyi babom nincs itthon, megpróbálom egy másik formával, vagy tállal lenyomni.

2011. febr. 14. 16:32

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!