S. O. S.! Gyorsan, mert már ott tartok! Zselatin helyett jó ebbe a receptbe a habfixáló úgy hogy a habba teszem, és a tojásos cuccba semmit?
2011. júl. 2. 15:21
1/5 anonim válasza:
Félő, hogy nem fogja összefogni a tojásos masszát. Ki fog fojni a tésztalapok közül, nem lesz elég tartása. Kell bele a zselatin, hogy keményebb, remegősebb krémet kapj.
2/5 anonim válasza:
Nem. Eláztatja a tésztát, nem lesz finom. Inkább menj el zselatinért, az nem baj, ha később állítod össze.
3/5 A kérdező kommentje:
Bolt zárva...És ha zselatin fixet tennék a tojásosba?
2011. júl. 2. 15:50
4/5 A kérdező kommentje:
Fasza lett így is..nem lett fojós!!!
2011. júl. 15. 01:06
5/5 anonim válasza:
Zselatin fix- et lehet tenne tojásfehérje be, es azzal felverni? Vagy a meleg krémbe? Milyen melegbe? Krémeshez kell. Nem lehet kapni lapzselatint! Kivezetik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!