Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A Panna cotta-ba fözö v...

A Panna cotta-ba fözö v habtejszin kell? Esetleg ha van bevállt recept szivesen veszem.

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 13:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem habtejszín.
2011. jún. 9. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Habtejszínt. Ezt már próbáltam, nagyon finom:


[link]

2011. jún. 9. 13:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak isméteni tudom az előttem szólókat, habtejszín.
2011. jún. 9. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!