Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkemell vagy filé éri meg...

Csirkemell vagy filé éri meg jobban?

Figyelt kérdés
Ha a csirkemellfilé mondjuk 1200 Ft, a normál csirkemell meg 1000 Ft. Lehet hogy garasoskodásnak tűnik, de át szeretnék térni a csirkemellre mint fehérjeforrásra, és mindennapi kajának akarom.
2011. febr. 14. 00:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mamám a csirke minden részét szereti, kivéve a mellét (azt is megeszi, de ha választhat, akkor inkább bármi más részét), ellenben olyat is ismerek, aki csak a mellét eszi meg, egyikőjüket se piszkálom miatta.

Viszont minden csirkemelles kérdésnél, van pár ember aki kiakad, hogy hogy lehet szeretni -.-" (nem offenzíva, csak tényleg ezt tapasztalom)

Én szintén úgy gondolom, hogy csontos ha levesnek kell, filé, ha bármi másra. (el lehet egyébként készíteni nem fojtós szárazra a csirkemellet is (öntet nélkül), persze sose fog tocsogni a szaftban, de a két véglet közt sok lépcső van)

Nem tudom, hogy az itteni hentes honnan szerzi be a csirkéket és mit esznek, de a tálcáshoz képest olyan gyönyörű színe van, hogy majdhogynem sajnáltam elkészíteni :D

Ah beszélünk itt a húsról, megyek felzabálom a szívpörköltem. ^^

2011. febr. 14. 08:10
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha szereted a levest és/vagy van kutyátok otthon, és tudsz csirkemellet filézni (és hisz miért is ne tudnál, nem nagy dolog szerencsére), akkor vegyél csontosat.

Ha egyik sem, akkor a filé, ahogy egy korábbi válaszoló is megírta, hogy kb. ugyanott van.

2011. febr. 14. 08:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést én is feltettem a Hentesemnek, azt mondta, hogy teljesen mindegy,melyiket veszem, mert ki van kalkulálva, egyforma az ára.
2011. febr. 14. 10:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha nincs leakciózva valamelyik, akkor teljesen mindegy.

07:10

Ízlések és pofonok. Én a szószos kajákat szeretem igazán, ahhoz tökéletesen megfelel. De nem csak olyant csinálok belőle. Csirkecombot meg inkább tepsis dolgokhoz veszek. Na meg olcsóbb mint a pulyka. A malachúst meg nem nagyon szeretem. A marha meg nekem már drága.

A másik meg... Ha nem sütöd túl, nem lesz ehetetlenül száraz. Az, hogy te nem tudod normálisan elkészíteni mártás nélkül nem a csirkemell hibája.

Az, hogy ha normálisan megcsinálnád és úgy sem ízlene, megint egy más kérdés.

2011. febr. 14. 10:49
 15/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszönöm szépen!

Aki méltatlankodott, annak csak annyit, hogy a kérdés kiírásában benne van, hogy mit akarok a csirkemellel. FEHÉRJEFORRÁS!

100g-ban 24 gramm fehérje van, gyakorlatilag szénhidrát nélkül. Ha azt enném ami finom, akkor mekiben zabálnék hamburgereket kólával, meg tömném a csokit.

A diétának és a testépítésnek is 2 alapkajája van: csirke + rizs.

Köszi ismét, osztottam pontokat. Filét fogok venni, mert leves nem kell. :D

2011. febr. 14. 11:24
 16/17 anonim válasza:
Ha te áraidta nézem a filé éri meg. Én vettem egyszer hasonló árral csontosan, bőrrel és filézés után megmértem. Vagy 1400 ftra jött ki a kilóára. Akkor már inkább filé. A bőr nálam szemét. Csont jó a levesbe. De oda meg veszek farhátat.
2011. febr. 14. 16:28
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszi!

Ma vettem a tecsóban. Sima filé 1500 Ft volt, csontos meg 1100 Ft.

1,3 kg-ot vettem, amiben 0,3 kg volt a nem hús. Mondjuk ez akció volt. Majd összehasonlítom normál árban is.

2011. febr. 14. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!