Miért nem keményedett meg a habtejszín?
a tejszínnek nagyon nagyon hidegnek kell lennie, de akkor sem biztos a siker.
van aki felforralja előtte, és jegesre visszahűti. így állíítólag sikeres.
én sem tudom felverni a tejszínt, még habfixálóval sem.
marad a hulala, ha biztosra akarunk menni.
Ha a valódi tejszínt 10 percig verted,akkor már túlverted,és vaj meg savó lett belőle.
Elég 2-3 percig verni. Ha már nem folyik és kezd sűrűsödni,akkor teheted bele a habfixálót és kemény marad.
A Hulala a világ legpocsékabb tejterméke, amivel valaha dolgom volt!
Ajánlanám helyette az Oké Habmestert, nekem fixáló nélkül is tökéletes, de anyu pl. tesz abba is fixálót.
15/L
Én, mint cukrász esküszöm a Hulalára. Az a legjobb!!
Egyébként valószínűleg nem volt elég hideg, én is használtam Sissy-t , nekem felverődött, de vagy 2 napig volt a hűtőben.
A tejszínek elég szeszélyes termékek ám.......
Igaz, hogy a Hulala növényi, de az felverődik, kemény marad és könnyű vele bánni.
Egyébként a habmester és a hulala testvérek.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!