2/6 anonim válasza:
Édességbe mindig habtejszín, egyébként meg főzőtejszín.
3/6 anonim válasza:
Mártásokba, ételekbe használd a főzőtejszint. Az édességbe mindig habtejszin kell. A főzőtejszint helyettesitheted habtejszinnel (persze nem felverve), de forditva nem múködik.
5/6 anonim válasza:
A főzőtejszín a tejföl megfelelője, annyi különbséggel, hogy nem savanyított termék.ételek sűríésére kiválóan alkalmas, de nem olyan ízű, mint a tejföl.
krémekbe kizárólag habtejszínt használj.
viszont igaz az előző válaszoló állítása is, a habtejszínt is lehet főzéshez használni.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2011. máj. 14. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!