Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zöldbabfőzelék készítésében...

Zöldbabfőzelék készítésében kérnék segítséget?

Figyelt kérdés

Eddig még sosem sikerült, vagy túl híg lett, vagy túl sűrű.

Ma 1 kg zöldbabból szeretnék főzni.Ehhez mennyi liszt szükséges, hogy besűrűsödjön.

Illetve hogy jobb sűríteni, a lisztet a tejfölbe keverni, vagy sok rántást csinálni?


2011. febr. 8. 09:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%

ne tegyél krumplit a zöldbabba, elviszi az ízét más irányba.

krumplikeményítővel is szoktak főzeléket sűríteni,esetleg azzal, de újramelegítéskor fura lesz az állaga.

2011. febr. 8. 10:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A 77-es megint felbukkant! Már az én válaszaimat is fikázta többször, de a modoránál csak a főzési tudománya szánalmasabb. Inkább egy leves kocka, mint egy lisztes pörkölt. A lisztszórás pedig bevált technika, csak rutin kell hozzá, ne legyen csomós az étel. Csomós csak a 77-es haja - agya!
2011. febr. 8. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
56%

Kedves utolsó, köszi a támogatást.útálom a gombvarrásra

búzdító H.P.-t:)))

2011. febr. 8. 11:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!