Zöldbabfőzelék készítésében kérnék segítséget?
Figyelt kérdés
Eddig még sosem sikerült, vagy túl híg lett, vagy túl sűrű.
Ma 1 kg zöldbabból szeretnék főzni.Ehhez mennyi liszt szükséges, hogy besűrűsödjön.
Illetve hogy jobb sűríteni, a lisztet a tejfölbe keverni, vagy sok rántást csinálni?
2011. febr. 8. 09:35
11/13 anonim válasza:
ne tegyél krumplit a zöldbabba, elviszi az ízét más irányba.
krumplikeményítővel is szoktak főzeléket sűríteni,esetleg azzal, de újramelegítéskor fura lesz az állaga.
12/13 anonim válasza:
A 77-es megint felbukkant! Már az én válaszaimat is fikázta többször, de a modoránál csak a főzési tudománya szánalmasabb. Inkább egy leves kocka, mint egy lisztes pörkölt. A lisztszórás pedig bevált technika, csak rutin kell hozzá, ne legyen csomós az étel. Csomós csak a 77-es haja - agya!
13/13 anonim válasza:
Kedves utolsó, köszi a támogatást.útálom a gombvarrásra
búzdító H.P.-t:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!