A tarkedli tésztájának milyen állagúnak kell lennie? Esetleg fix bevált recept?
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 19:57
1/6 anonim válasza:
Se nem kemény, se nem puha. Olyan közepes. Akkor jó, ha elválik az edény falától. Lisztes gyúródeszkán nyújtsd ki, és úgy vagdosd fel.
2/6 anonim válasza:
A talkedlit úgy kell beleönteni a sütőjébe, vagy nem?
4/6 anonim válasza:
A derelye vagy barátfüle gyúrt és sodrófával nyújtott tészta töltve.
5/6 anonim válasza:
Anyósom csinált sokszor tarkedlit. Nála a tészta kb palacsinta sűrűségű volt.
6/6 anonim válasza:
Előző vagyok. Megnéztem a keresőben, és nokedli sűrűségűre irja. Anyósom nem tejjel hanem aludttejjel csinálta. Nagyon finom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!