Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Írnátok nekem valami különlege...

Írnátok nekem valami különleges csirkemell receptet?

Figyelt kérdés
Vendégek jönnek és nincs ihletem :)
2011. jan. 19. 09:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam csak simám, vajon meg párolni, vagy bele tekered bacon-be, és úgy sütödmeg.
2011. jan. 19. 09:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha beáztatod fokhagymás tejbe, és utána panírozod, rántod ki, nagyon finom, omlós lesz.

Vagy felvágod csíkokra, hagymával együtt megpirítod, megpuhítod, tejszínnel, kicsi liszttel süríted és rizset adsz hozzá. A húshoz tehetsz konzerv kukoricát is.

2011. jan. 19. 09:50
 3/9 anonim ***** válasza:

hagymával....:) nem ezt akartam írni, hanem GOMBÁVAL!

Bocs:)

2011. jan. 19. 09:50
 4/9 anonim ***** válasza:

www.mindmegette.hu

Itt annyi jó recept van, hogy órákig elböngészhetsz rajta. A keresőjében azt is meg tudod adni, hogy milyen alapanyag legyen a kajában és milyen nem. Jó kutakodást :)

2011. jan. 19. 11:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

dubarry csirkemell

[link]

2011. jan. 19. 11:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

tegnap csinaltam

felszeltem csikokra,zöldfüszer keverék rá,fokhagyma krem,olaj,összekevered.hagyod állni egy picit,en mindig frissen sütöttem ki amennyit akartam enni,igy tovább is érik,

keves olajban kisütöd,valami isteni fini.mi ettüük almaval,szölövel,salataval,vagy amit kivansz hozzá.

2011. jan. 19. 12:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hv:

- főzőtejszín

- tejföl

- póréhagyma

- csirkemell

- őrölt szerecsendió

- só, bors

Felkarikázód a póréhagymát, olajon dinszteled, majd belerakod a kockára vágott húst. Ha már levetengedett, bele a tejszín, és sok sz.dió, só és bors. Ha "lazítani" szeretnéd, akkor mehet bele a tejföl.

Köretként rízs, tészta jöhet.

Üdv!

2011. jan. 19. 15:43
 8/9 anonim ***** válasza:

bocsi, csak "felkarikázod" és nem "felkarikázód"...elütöttem

:)

2011. jan. 19. 15:44
 9/9 anonim válasza:
100%

[link]

van benne csirke, könnyű is és nagyon finom. ahogyan egy adag készen lett, úgy már csinálnom is kellett a másodikat. : )

2011. jan. 19. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!