Ételt utólag ízesíteni?
Nem tudom, mennyit csináltál, de nem fontos az egészet újra főzni. Szerintem ha melegíted, akkor elég utánízesíteni evés előtt, és valószínűleg elég lesz egy ki só, vagy ételízesítő, mert az a többi ízt is kiemeli.
De természetesen bármit rakhatsz még bele. Hidegen ne ízesítsd után, mert nem úgy adja ki az ízeket, nehezen oldódnak az ízanyagok is, nehéz jól belőni.
ne forrald újra, hanem kend be egy kis kecsappal, még valami fűszerrel pl oregano, és hagymakarikákkal rétegezve tedd egy kisebb zsíradékos tepsibe.egy icipici víz mehet alá, aztán szorosan lefóliázva kb 20 perc a sütőben.
finom szaftos, ízletes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!