Zabkását mivel lehet ízesíteni, hogy ne legyen olyan rossz az íze?
Fahéjasan is jó, de tehetsz bele apróra zúzott mogyorót, kesudiót, pisztáciát, mandulát, kókuszreszeléket. Ezeket én kicsit le szoktam pirítani egy teflonserpenyőben, és teszek hozzá egy kis cukrot.
Gyümölcs is jó ötlet! Azt is lehet aprítva, de akár turmixolva is hozzákeverni.
Fahéjas-reszeltalmás nagyon nyámmm :)
rossz íze?? én imádom!
tejben főzöm meg a zabpelyhet, ha megfőtt, belereszelek egy almát, egy fél kiskanál fahéjjal és mézzel ízesítem - isteni :)
fahéj-szegfűszeg az nagyon állat lehet, mint a mézes sütemény... Lehet kiprbálom, de akkor teszek bele pici őrölt gyömbért is, az már tényleg süti-ízű lesz :)
Kösz a tippet!
lekvár, kókuszreszelék, cukros mák, magvak, joghurt, túró és tejföl kikeverve hozzá egy nagy kanál méz
gyümölcsök, gyümölcslevek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!